martes, 9 de agosto de 2011

salva opina


Els feixistes, la dreta, els capellans, els sociolistos... i el nostre poble

Els feixistes mai vénen de cara: la covardia i la maldat els acompanya sempre que menys te'ls esperes et surten per l'esquena. Avui més llests i preparats que ahir formen part de la dreta democràtica (vagi ironia de la història). La dreta està ansiosa d'agafar l'estat entre les seves mans per acabar d'estrènyer-nos i rebregar-nos perquè la crisi no li costi gens als banquers i especuladors. Els capellans prediquen a plens pulmons resignació, acceptar les coses tal com vénen (la voluntat de Déu) i prometen el paradís als quals empassin i re-empassin. Quant als sociolistos se'ls veu des del primer moment al que van i a els qui serveixen, a la classe dominant, al rei... però han fracassat estrepitosament, els crema la situació que ja no poden controlar (malgrat el suport d'alguns líders sindicals) i tenen unes ganes immenses de lliurar el cimbell als seus col·legues de la dreta...
El que passa és que el nostre poble segueix "idiotizado" per la dictadura, els seus descendents, la contrahecha transició, l'església omnipresent i els bandits, perdó em vaig fer un empassa-llengües i en realitat volia dir VENUTS, tot això amanit amb el hiperconsumo i la falsaria que acompanya al capitalisme.
I els republicans, una cita electoral més (i lamentablement), seguim sense una referència clara. Para quan un Front Popular de l'Esquerra?
Salut, memòria i REPÚBLICA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario. En breve será publicado.